OM MIG

Jeg tror på, at vi skal have mere playfulness i alle vore relationer. Jeg står for, at vi dybest set er sat på denne jord for at få mest mulig playfulness i vore liv, – ud fra de vilkår vi har til rådighed!

På et tidspunkt i mit liv befandt jeg mig i en situation hvor jeg tænkte ”- var det bare det?”. Jeg havde stiftet familie, havde taget min uddannelse og havde arbejdet som sygeplejerske i en årrække, – havde alle de fundamentale ting ”på plads” for et godt og ”lykkeligt” liv.

Alligevel følte jeg på mange punkter, at jeg var havnet midt i en masse alvor og havde glemt den legende, kreative og skabende del af mig selv. Jeg var blevet en god sygeplejerske, god mor, god hustru og opbygget rammerne for et godt liv. Det gik op for mig, at jeg havde ”lukket” mig selv mere og mere inde i kasserne/rammerne af et ”godt liv”; jeg kørte på autopilot i hamsterhjulet og var supergod til de ting, jeg koncentrerede mig om, – og rammerne var pæne.

Det stod dog sløjt til med at være playfull: Spurgte min datter, om jeg ville lege med Barbie, så havde jeg altid lige en opvask, tøj, der skulle ordnes eller andet…. Lutter undskyldninger, fordi jeg ikke var i kontakt med min ”playfulness” ….jeg var ramt af alvor, turde ikke, havde dårlig kontakt til min fantasi og frem for alt var min nysgerrighed langt væk! Jeg havde travlt med at følge hamsterhjulet, men levede ikke efter mine værdier!

På et tidspunkt blev jeg spurgt om, hvornår tingene lykkes bedst for mig, -hvilken ”væren” jeg mærker, når jeg er mest inspireret – og det gik op for mig, at der var 4 elementer, der var afgørende for det:

 ModLethedLeg – Nysgerrighed

Når jeg er modig, tør jeg gå lidt ud over det sædvanlige, – også der hvor jeg har modstand og frygt for, om det kan gå, og om jeg fejler.

Når jeg er let omkring ting, tør jeg prøve ting af og sige ”pyt” til det, der ikke lader sig gøre.

Når jeg er legende, ser jeg muligheder frem for begrænsninger, bliver kreativ og innovativ, – fokus flytter sig fra mig selv.

Når jeg er oprigtigt nysgerrig, er jeg ikke dømmende dvs. åben og villig til at se virkeligheden uden ”filter” og dermed undersøge tingene fra et åbent sted.

Disse 4 elementer danner sammen hvad jeg kalder for “Playfulness”.  

Uddannelse og erfaring

Mentorcoach på Masteruddannelsen, Mindjuice Academy, 2017 –

Stresscoach, Forebyg Stress, 2017

Mentorcoach basisuddannelsen, Mindjuice Academy, 2016

Mastercoach, Mindjuice Academy, 2015

Lifecoach, Mindjuice Academy, 2014

Uddannet sygeplejerske Bornholms sygeplejeskole, 2001, – bla. 9 års erfaring med rehabilitering af Lungepatienter.

Se evt. mit fulde CV på LinkedIn – KLIK HER